Mountainbike

Snabbtest: Schwalbe Hans Dampf

Hallelujah! Vilket grepp!

Rullade över blöta rötter som ingenting. Däcken slirar fortfarande när jag låser bakdäcket när jag bromsar ned för blöta hällar, men det går ju inte att uträtta mirakel. Jag märkte knappt att det var blött och lerigt i skogen idag (förutom allt som sprutar upp i ansiktet då). Enda nackdelen jag kan se nu är att det går trögare. Däcken är både tjockare och grövre vilket ger mer friktion med underlaget = seeeegt! Men det är ju inte så att jag är snabb annars heller. Långsam blir långsammare, no biggie!

Jag köpte mina däck från rosebikes.se. Bikester och Wiggle i all ära, men de är fan inte snabba med leveransen. På rosebikes kostar däcken 385,29 kr/st och man gör förmodligen rätt i att köpa två :)

Så Schwalbe Hans Dampf 26×2,35″: Tummen upp!

hans
hansd
hansda
IMG_0006
IMG_0041
IMG_0037

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.