Livet, Tankar

Saknar det här:

DSC_2163

Jag längtar efter det här. Att ha ett mål att träna inför. Att uppleva och genomföra olika lopp. Det är en av mina favoritsysselsättningar och jag blir lite ledsen när jag tänker på att jag inte upplevt den glädjen i år. Tjejvättern var en fin prestation, men jag hade inte kul. MTB adventure både skippade jag på grund av förkylning men jag bangade lite också. SÅ förkyld var jag inte.

Så jag ska göra mitt bästa för att 2014 kommer bli ett hejdundrande lopp-år! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 24 oktober, 2013 at 15:55

    Lopp ska vara inspirerande, inte kravfyllda. (Lättare sagt än gjort). Hoppas du hittar några du verkligen tycker är roliga! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.