Foto, Livet

Snusat bebis & bröllopsfoto

Tilda var här igår med sin Linnéa som blir 6 månader i augusti. Tiden bara flyger förbi! Sist vi såg var Linnéa nästan nykläckt, en liten spädis. Men nu är hon verkligen en bebis! Det var dop för ett par helger sedan och tanken var att jag skulle vara med och fotografera. Tyvärr så blev jag ju skadad och kunde inte ens delta som vanlig gäst, vilket känns väldigt tråkigt. Men vi kom överrens om att vi får ta en 6 månaders-fotografering om någon månad. Can’t wait!

Ikväll har jag suttit med en fotoleverans till ett brudpar som jag fotograferade innan olyckan. Bilderna ska jag leverera personligen, det känns extra roligt att kunna göra så när brudparet bor i samma stad. Imorgon är det dags för ett till bröllop på en hästgård utanför Österbymo. Paret träffade jag i våras och hade en förfotografering, och nu är det alltså dags för deras stora dag. Ryggen är hyfsat stabil och jag känner att jag kommer klara av jobbet. Vi har gott om tid för oss att ta porträttbilderna då jag räknat in lite pauser mellan varven.

Angående ryggen så var jag och röntgade bröstryggen i onsdags, men får inte veta vad bilderna säger förrän på tisdag då jag ska tillbaka på läkarbesök. Jag tror det kommer gå bra då jag själv känner mig betydligt mer mobil och stark i kroppen än för bara nån vecka sedan.

_DSC0762

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.