Livet

Som en urvriden disktrasa..

Inte ens CrossFit lockade mig igår. Jag var jättetrött efter lunchen på jobbet. Alltså fysiskt trött. Jag kom hem och gick och lade mig klockan 19. Sen sov jag till kl 08 imorse.

Förstår inte vad det är med mig. Ingenting känns kul just nu. Var på spinning i måndags och kunde liksom inte ta i. Kunde inte pusha upp pulsen. Var omotiverad och uttråkad. Så har jag känt mig de senaste dagarna. Så jag tog inte ens med mig några spinningkläder idag som det var tänkt. Jag känner mig som en urvriden disktrasa.. Ingenting är kul. Jag har ingen viljestyrka. Klarar inte ens av att viktminska.

Kanske känner jag att jag inte kan prioritera träningen då jag har så mycket annat just nu? Idag ska tre jobb in. Senast den här veckan ska ett annat jobb vara klart och nästa vecka ska vi som Akeles nya webbgrupp träffas. Det ska i och för sig bli väldigt trevligt, så det gnäller jag inte över. Men ja, ni kanske förstår. Även om det är roliga saker kan man få för mycket av det goda.

Bäst att jag piggnar till för om ungefär en timme ska jag luncha med en ny bekantskap och diskutera LCHF! :)

Och efter det ska jag klippa mig. Är otroligt trött på min frisyr just nu.

Ikväll ska jag bara umgås med Fredrik. Det känns som att det var länge sedan han och jag umgicks på tu man hand. Jag behöver det ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria 16 november, 2011 at 15:54

  Du kanske ska ta en vilovecka från all träning? Jag gör det ibland när allt känns dötrist, så känns det roligare sen! :) Du har en jättebra, rolig, snygg och inspirerande blogg i vilket fall som helst, keep up :)

  • Reply Dessi 16 november, 2011 at 17:07

   Tack :) Ja jag ska nog det. Jag behöver lägga min energi på lite andra saker just nu.

 • Reply Florence 16 november, 2011 at 19:23

  Låt tiden ha sin gång, snart undrar du varför du kände så.
  Du är jättebra och duger precis som du är, glöm aldrig det.
  Kram

 • Reply Bea 16 november, 2011 at 21:35

  Snart kommer det säkert att bli bättre! Strunta i träningen ett tag, och känn inte att du måste träna. Ibland behöver kroppen vila:) Försök istället att göra andra saker som du tycker är roligt! Hoppas du blev nöjd med den nya frisyren! Ha nu en trevlig kväll:)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.