Livet

Söta hundar & rhododendron

Alltså kolla på den! Klämde nog mer på den här vovven än jag fotograferade lägenheten han bodde i idag :D

Fotograferade en lägenhet i stan och besökte Trädgårdsföreningen som i princip står i full blom nu. Så vackert med rhododendronen som blommar. I fjol blommade den inte förrän i juni, så det är tidigt i år. Ska åka hit i helgen och fotografera mer med Fredrik om det är bra väder.

Efter jag fotat åkte jag hem och landade i ett par timmar. Håller på och rensar bland foto-rekvisita jag inte längre använder och surfar inspiration till nya lägenheten. Vi ska tapetsera om och köpa en ny matta till vardagsrummet. Igår var vi i lägenheten och kikade vad som mer exakt behövde göras för att den ska bli mer som vi gillar det.

Imorgon har jag ett bröllopsmöte inplanerat på kvällen och innan det ska jag träna med Fredrik. Har köpt träningsprogrammet ”Bli Hardcore” av Styrkebyrån, som jag är ett stort fan av, och ska köra pass 3 imorgon.

Körde pass 2 igår och har sån jävla träningsvärk i överkroppen så det till och med är jobbigt att hålla i ratten när jag kör bil. Jag får nästan aldrig träningsvärk när jag styrketränar själv så det här är ett bra och roligt schema! Skriver mer om det i ett annat inlägg :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.