Dagens lunch, Tankar, Träning

Snygg & stark till midsommar?!

Jag undrar; Är det någon som gått från typ 0 i styrka och övervikt till att bli riktigt fit och snygg med CrossFit? Är det någon av er som känner någon eller kanske du själv har förvandlat din kropp på det här sättet?

Jag är så sjukt sugen på att göra ett experiment på mig själv genom att göra just detta. Helt från noll kanske jag inte går men jag har inga direkt synliga muskler och så värst stark är jag inte. Det är mest min förmåga att ta i som är min fördel.

Vad tror ni? Blir man stark o snygg av att köra CrossFit 3-4 pass i veckan fram till midsommar?


Snygg och stark-lunch!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fredrik 17 februari, 2012 at 14:07

  Smaskig lunch!

 • Reply Annika Knober 17 februari, 2012 at 15:19

  Tipsar om Fitnessfighten – en månad stenhårt fokus med fantastiska resultat!

  MVH Annika

 • Reply Julia 17 februari, 2012 at 18:55

  Snygg är du redan och visst blir du stark(-are) om du tränar med det upplägget till midsommar!
  Lycka till!

 • Reply Maria 18 februari, 2012 at 11:24

  Tror du kommer att bli superstark och ännu snyggare så klart! :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.