Träning

Kontinuitet skall bygga denna rygg

bild-5

Det har varit en lugn vecka även om visningen på lägenheten är på söndag så känner jag mig lugn. Fredrik är mer stressad däremot. Igår putsade han varenda kakelplatta bit för bit i badrummet. Jag är inte lika noggrann och tycker mest det känns onödigt, men jag är glad att han är så noggrann som han är.

I måndags låg jag som ett vrak hemma på grund av tjejveckan. Får grym mensvärk och jag tar två värktabletter för att det ska försvinna men de senaste gångerna har jag bara fått upp dem igen.

I onsdags var jag på ett skivstångspass men kände mig tyvärr inte så motiverad (härligt pepp-inlägg det här börjar bli va?). Jag gillar ju basövningar och olika ledare gillar ju att leda ut olika saker, och det här passet bjöd på fler övningar som jag ogillar, typ sidoplanka. Jag kommer inte ens upp i sidoplanka! WTF?!

Ska strax iväg på ett skivstångspass nu. Kör ungefär tre pass i veckan nu, och det tycker jag egentligen är för lite men för att bli stark och bygga muskler är kontinuiteten viktig. Bättre att träna tre gånger i veckan och hålla det året runt än att köra fem pass i veckan och bara orka i en månad eller två.

Igår var jag hemma hos Ivana och hennes bebis Alex som är 8 månader. Hon är också löpare och vill komma tillbaka till sin form hon hade innan graviditeten och vi diskuterade bra målsättningar inför nästa år. Vi vill springa ett 10 km-lopp! Så det får bli *trumvirvel* Kanallöpet! Kanallöpet går på våren längs Göta kanal och man kan springa 5, 10 eller 21 km. För ett par år sedan sprang jag 21 km, nu satsar jag på 10.

rydsspranget
Jag, mamma, Ivana efter Rydssprånget 2011.

Nu: skivstång. Laters!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Rund är också en form! 22 november, 2013 at 18:05

  Jag gillar inte att köra bröst. Sååå tråkigt!
  Men vi borde väl egentligen göra just det vi inte vill/kan. Bli bättre på just svagheterna…? ;-)

  Kul med kanalloppet. Ska nog kika på det. Inte så långt från mig ju. :-)
  Kram M

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.