Diet, Livet, Rehab

Status idag?

Det är sådär. Vi fick inte radhuset. Det sprang iväg helt galet i pris. Till och med mäklaren är förvånad. Har svårt att släppa det. Mitt hjärta hade redan flyttat in. Vi sträckte oss så högt vi kunde för att få det och Fredrik var också besviken och ledsen för att han visste hur gärna jag ville bo där. Klart det fanns vissa nackdelar med radhuset, som att det till exempel inte fanns någon trädgård (bara en liten uteplats/altan) och jag hoppas vi en dag hittar vårt drömboende med en trädgård.

Har en lustig känsla bak i vaderna som känns både som träningsvärk och benhinnebesvär. Det ömmar när jag går och ilar när jag trycker. Aldrig upplevt något liknande. Får jag ont i benhinnorna gör det ont rakt på smalbenet, på själva skelettet, aldrig på baksidan. Jag ska till en sjukgymnast på Linköping health care imorgon innan lunch. Vi får se vad han hittar på! Jag har också bokat en ny tid på den här underbara maskinen. Hoppas ömheten jag upplever då är borta annars kanske jag får ta det en annan dag.

Dietandet håller i sig trots en del motgångar men jag vet inte alls hur det kommer gå på vägningen imorrn. Vätskan jag lade på mig från löpningen i måndags har inte försvunnit. Det händer ingenting. Jag begriper det inte, för såhär strikt har jag inte varit med kosten på länge. Jag äter till och med mindre än vad jag gjorde under min förra viktminskningsperiod då jag gick ner 6 kg på 9 veckor eller vad det var.

Vi på jobbet har iallafall beslutat att fortsätta vår viktutmaning till våren. Det känns bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Martina 25 januari, 2012 at 15:46

  Hmm tråkigt med radhuset, men de va säkert nån mening med att ni inte fick de! Rätt va de är dyker de upp nått ännu bättre alternativ å då kanske ni kommer säga ”phew vilken tur att vi inte fick de där andra” :) Trädgård är ju mysigt liksom, särskilt om man har en liten bunneh

 • Reply Jenny 25 januari, 2012 at 16:30

  Tråkigt med radhuset, jag vet inte hur många gånger jag ”flyttade in” och möblerade det som skulle bli vårt nästa hem för att sedan bli besviken när priset sprang iväg långt över vår budget men så beslutade vi oss för att byta taktik och övergick till att leta tomt istället och byggde nytt hus!

  Det är trist nog bara att leta vidare även om det är tungt just nu.

 • Reply Elisabeth 25 januari, 2012 at 16:35

  Vet hur det känns att inte få nåt man så gärna vill ha, till varje pris. Men som Steve Jobs sa, man ser först i efterhand meningen med vissa turer i livet. Du ska se att det kommer dyka upp något fint som också kommer kännas helt rätt och till rätt pris för er.

  Pepp, pepp kramis :)

 • Reply Julia 25 januari, 2012 at 16:37

  Tråkigt att höra om huset :( men ni hittar säkert något annat som är minst lika bra! :)

 • Reply Maria 25 januari, 2012 at 17:39

  Vad synd med radhuset. Vet hur det känns, hade samma senario innan vi köpte det vi har. Man hade liksom redan tapetserat & möblerat huset innan man ens visste om det skulle bli vårt .. =/
  Tråkigt med dina benhinner med .. har det med dina FiveFingers att göra tro?? Jag har aldrig testat sådana men är sugen. Har börjat springa ganska mycket nu och tycker det blir skönare & skönare .. Kanske är värt en investering ??

  =)

  • Reply dessi 25 januari, 2012 at 19:34

   Ja FiveFingers är underbart! :) Men börja försiktigt!

   Mina besvär uppstod två år innan jag började med FiveFingers och jag tycker att det blev lite bättre med dessa än vanliga löparskor men det försvann aldrig tyvärr.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.