Livet

Stoppa pressarna!

Dessi har pysslat! Men vi tar det från början..

Jag är ingen pysslig person. Har aldrig förstått mig på scrapbooking eller att sy egna gardiner etc. Även om jag kanske skulle vilja ha det intresset så blir jag stressad av att se människor pyssla. MEN! Bam! Vilken kanonidé jag fick när jag satt i soffan och sneglade bort mot CD-hyllan där jag har både skivor och annat liggandes. Hittade de här tre havsmojängerna jag köpte i Smögen för några år sedan. Funderade vad jag skulle göra med dem när vi flyttar + allt annat småkrafs.

Jag var på IKEA här om dagen och köpte ramar, och fick snilleblixten att jag skulle rama in dem! Limma på papper eller nån kartong och sen swish in i ramen som är en ”titt”ram, dvs lite djupare ram. Se så fint det blev! Nu vill jag hitta fler saker att rama in! :D

anemon

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Charlotta Sofia springer o trimmar 26 oktober, 2013 at 21:48

    Men åh så fint! En riktig ”ögonvilare”. *Börjar spana efter saker jag kan limma fast på tavla här hemma*

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.