Rehab

Stötvågsbehandling del 4

Mitt 4:e besök hos Karin avklarat! Det är SÅ skönt att komma dit varje måndag. För mig fungerar det som en slags terapi. Det är lite som att gå till en psykolog men här pratar jag ut om mina skador med någon som förstår och vill hjälpa. Idag körde vi med samma styrka men vi testade mellan två olika munstycken, ett som är hårdare som mer mjukar upp muskelfästen (här kände jag ingenting) och ett som masserar muskeln (här kändes det mer). Vi avslutade med vadmassage.

Jag fick med mig ett par sulor som jag ska testa i ett par barfotaskor utan tår. De ska stabilisera hälen och inte hålfoten som andra inlägg vanligtvis gör. Tycker jag att de hjälper får jag köpa ett par av henne.

Nu ska jag testspringa på onsdag och se hur det känns och om en vecka ska jag dit igen, kanske för sista gången då Karin tycker att det känns ganska bra nu. Jag hoppade iallafall inte till när hon klämde på de känsliga områdena.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.