Styrketräning

Move your buddy! ♥

DSC03958

Startpositionen i militärpress som är en favorit för axlarna

Det här är Frida. Hon är min bästaste vän och vill efter två graviditeter komma i form. Hon har redan gått ner 15 kg med VV och vill nu forma kroppen genom att bygga muskler.

Jag själv vill bygga muskler, minska min fettprocent och öka muskelmassa samtidigt som jag vill få bättre hållning och stärka upp ryggen efter cykelkraschen för ett år sedan. Jag älskar alla former av ryggövningar för jag får så grym kontakt. Efter att ha styrketränat tre gånger den här veckan är min rygg väldigt tacksam – jag har inte haft en trött ömmande rygg på hela veckan :)

Frida, jag och Fredrik tränade just styrka idag. Just nu har Friskis & Svettis en jättebra kampanj som heter Move your buddy som innebär att om du raggar med en kompis att träna så tränar kompisen gratis det passet. Bra va? Pågår till och med 3 maj.

Robert (Fridas man) passade barnen i barnrummet under tiden. En snabb amning innan bara så var vi igång :) Vi tränade ben, axlar, rygg, bröst och mage. Hela kroppen förutom armarna alltså. Mestadels basövningar som bröstpress, militärpress, sittande rodd och benpress. Men också russian twists och knäböj med boll som vi kastade mellan varandra.

En timme gick i ett nafs och vi köpte med oss hämtmat som vi åt hemma hos oss. Olivia fick mata både marsvinen och kaninen, och lille John sov snällt i sin bilbarnstol.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frida 1 maj, 2015 at 20:14

    Gulle dig! Puss!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.