Livet

Tårtbak & Super 8

Idag fick jag sluta tidigare för att åka och hälsa på min syster på sjukhuset. Hon verkar må ganska bra under omständigheterna och var pigg och glad när jag var där. Det var också skönt att träffa mamma. Tidigare har vi haft våra torsdagar tillsammans då hon är ledig varje torsdag, men nu har vi inte den tiden tillsammans och det har känts lite tråkigt. Hade med andra ord längtat efter henne och vi hade mycket att prata om.

Fredrik hämtade mig efter ett par timmar och vi åkte och hämtade hans syster Elisabeth. Hon hade hjälpt mig att baka tårtbottnar till två stycken Red Velvet tårtor. Nu skulle vi hem till oss och smeta på frosting, äta middag och se på film – Super 8. En riktigt sevärd film! :)

Imorrn blir det ett minikalas här hemma. Mamma och pappa kan inte komma och några andra har fått förhinder eller jobbar så vi blir ett litet tight gäng imorrn. Tårtorna håller sig länge så jag tänkte bjuda in några vänner i veckan :)

Nu ska jag vara vaken några timmar till och njuta av att kunna stanna uppe sent och få sovmorgon imorrn. Det var över en månad sedan jag hade det. Ska bli skönt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise - foto 20 augusti, 2011 at 12:31

    Åh så gott!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.