Livet

Träning + Beer & Burger

Tidigare i veckan bokade jag bord på Beer & Burger i stan och eftersom maten man äter blir tio gånger godare efter ett träningspass åkte vi till Friskis&Svettis Tannefors innan. Det var fullt på gymmet, men vi lyckades få en bra genomkörare av hela kroppen. Till och med discomusklerna fick sig en omgång.


Sen beställde vi in en varsin burgare. Jag gillar när det är lite hetta i burgaren så jag valde The Chili. Sötpommes frites och tryffeldip till. Hade jag fått bestämma hade jag fått in burgaren i papper och fått äta med händerna, men den här burgaren var för instabil och hög för att kunna äta den annat än med bestick. Men det var ungefär det enda minuset.

Sköna läderstolar som kramade ryggen. Jag hatar när stolar är för stela och upprätta, sitter inte alls skönt i såna. De här stolarna var nästan dom skönaste restaurangstolar jag suttit i.

Nu är vi hemma och eldar för fullt i kaminen då det varit 10-20 minusgrader de senaste dagarna. Om en halvtimme är det På Spåret. Häpp!Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 6 januari, 2017 at 20:27

    Sötpotatispommes är sååå gott!
    Men hamburgaren såg inte heller fel ut. :-)

    Kram M

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.