Livet

Tax approved!

Fredrik och jag har länge drömt om en egen hund, ja i flera år. Vi älskar djur i allmänhet och det är en av det mest fantastiska vi har gemensamt.

Vi båda blir alldeles lyckliga inombords när vi ser en hund och så fort vi ser en pekar vi och ropar ”dawg!”. Och jag har en alldeles speciell relation till taxar. Jag tycker att det är den sötaste av alla hundraser och vi har ju varit på en taxkennel och där mötte vi massor av taxar. Allihop var toksöta, men en stod ut ur mängden med sin otroligt härliga personlighet. Hon, den lilla kanintaxtiken Erika, ska vi få låna hem näst nästa helg.

Dessutom går det bra att ha henne på kontoret, min chef har approvat :-)

Nu ska vi bara se hur hon trivs utan sin flock hemma hos oss. Hur Mymlan kommer reagera och så. Och så kommer vi få ett hum om hur det är att vara hundägare.


Här är hon, lilla skatten

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jennie 9 februari, 2012 at 14:32

  Åååh vad kul!! :D Lycka till!
  Var också noga med att se på rasfaktan: vad behöver just den här hunden? Inte baaara fokusera på ”söt”, men se antar jag att ni inte gör :) ja vojvoj, själv tycker jag att pudlar är bästa sorten såklart, man behöver inte städa efter dem! (fäller inget hår) ;)

  • Reply dessi 9 februari, 2012 at 14:39

   Åh nej nej hehe! Vi vill ha en tålig hund som gillar långa promenader och joggingturer och den här vovven verkar riktigt sprallig och aktiv samtidigt som just taxen som ras verkar vara väldigt intelligent. Men just nu fokuseras det mycket på utseendet och personligheten eftersom vi längtar så mycket :)

 • Reply Anna 9 februari, 2012 at 15:29

  Åh vad roligt! Djur är helt underbara att ha i livet, så himla tomt och trist det vore utan dem. En hund är ju dessutom den bästa och roligaste anledningen jag kan komma på till att få massor med vardagsmotion. :-)

  • Reply dessi 9 februari, 2012 at 15:31

   Ja! Jag håller med. Jag vill ha många djur ”när jag blir stor” :D

 • Reply Sandra B 9 februari, 2012 at 16:25

  Så kul! Grattis :) Det är härligt med hund :)

 • Reply Margareta P 9 februari, 2012 at 19:11

  Hoppas det lyckas och att ni trivs ihop. Om det så blir kan jag vara hundbarnvakt om det behövs, när ni är ute och springer era maror land och rike runt Håller tummarna att hon trivs med er. kram

  • Reply dessi 9 februari, 2012 at 20:33

   Jaa vad snällt! :)

 • Reply Sara 9 februari, 2012 at 20:35

  Gudars vilken raring. Det kommer sakert ga superbra for er att vara hundforaldrar! :)

 • Reply Linnea 10 februari, 2012 at 06:39

  Vad mysigt med hund! Hoppas det kommer funka så ni kan ha henne kvar!

 • Reply stella 10 februari, 2012 at 07:20

  söt! lycka till!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.