Löpning

Tejpade benhinnor & nya löparskor

Idag var jag på Creativ friskvård (som har grymt snygg hemsida) i Hejdegården och pratade om mina benhinnor som jag haft problem med sedan fem år tillbaka.

Det kan vara så att jag har för klena vadmuskler och därför får ont i benhinnorna. Så jag fick tips på övningar jag skulle göra för att stärka upp dem. Jag fick också en tejpning som skulle förhindra/dämpa smärtan när jag springer. Jag fick med mig en rosa tejprulle och efter instruktioner om hur jag tejpar ska jag nog kunna klara av det själv hemma.

bild-4

Jag skrev ju för nån vecka sedan att jag tyckte mina Nike Free gjort sitt som löparskor och jag provat ut ett par Brooks Glycerin. Nu har jag dom i min ägo. Testade dem en snabbis ute genom att springa bort till affären och tillbaka. De är väldigt sköna, och dessutom snygga! Jag gillar ju egentligen att springa i skor med mer barfotakänsla, men ombyte förnöjer :)

Jag önskar mig ett par Hoka Clifton i julklapp så vi får se vad tomten kommer med om ett par månader.

_DSC8169

_DSC8166

_DSC8176

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rund är också en form! 30 oktober, 2014 at 16:11

  Hoppas tejp och stärkta vader hjälper dig.
  Jag förstår vad du menar med skorna. Jag är inte nere på barfotaskor, men har gått ner mycket i drop och dämpning senaste året. Samtidigt, har du bekymmer kan ju ett par mer dämpade ”vanliga” skor vara en del av lösningen. :)

  Kram M

  • Reply dessi 5 november, 2014 at 09:50

   Ja det hoppas jag verkligen! Dämpning i sig kanske inte är så tokigt utan just att man undviker ett för stort drop för att undvika skador. :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.