Produkter

Test: Solskydd från Nordic Feel

– Sponsrat inlägg –

Jag rör mig utomhus mer nu när jag bor på landet än inne i stan. Och jag lägger mig gärna och solar på en handduk ute i trädgården, något jag aldrig gjorde förr. Här har vi bara några grannar inpå, och de får man vara i fred från vilket är otroligt skönt :)

Jag har fått testa ett solskydd från Nordic Feel. Först av allt: Gud i havet vad den luktar gott! Jag tycker den doftar vanilj medan Fredrik tycker den luktar kolaremmar. Oavsett så går man runt och luktar som en godispåse när man sprayat denna över kroppen. Konsistensen är som en spray, men den rinner inte. Jag sprayar på kroppen och sedan smörjer jag runt med händerna för att få det lite jämnare fördelat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.