Livet

Bucketlist sommaren 2017

Förra sommaren hade jag ingen ledighet alls i princip. Den veckan jag hade ledigt åkte vi till Österrike så det blev ingen ledig tid hemmavid. I år gör jag ingen bok så i teorin har jag mer ledigt den här sommaren. Yaaay!

Det skönaste med att inte ha 100% fullt upp är att jag får mer tid över till att upptäcka saker, jag har energi till nyfikenhet. Det är mitt mål med livet, att jag över lag inte ska jobba så mycket att jag inte har tid till livet.

Så, den här sommaren vill jag såklart göra och upptäcka en massa nytt:

  • Vandra på Omberg (igen). Vandrade ju i höstas, men vill uppleva Omberg mer på sommaren.
  • Besöka västkusten och finaste Hunnebostrand (som vi gör varje år)
  • Vandra vid Ågelsjön i Norrköping
  • Besöka Kalvsjö gård och gå på deras grissafari
  • Tälta
  • Vandra Utsiktsrundan i Kolmården
  • Besöka Stendörrens naturreservat

Vad har ni för saker ni vill göra den här sommaren?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.