Mountainbike

Till skogs innan frukost

Eller ja, innan frukost för mig idag innebar innan klockan 15.30. Vaknade av att mamma ringde på dörren för att lämna lite grejjer och sen är jag väldigt segstartad om dagarna så timmarna gick utan att jag gjorde någonting vettigt. Fredrik kläckte att han skulle ut och springa i skogen så jag började känna efter – var jag inte lite cykelsugen?

Jomenvisst! Vi slog följe bort till skogen och sen skiljdes vi åt. Fick syn på en annan mtb-cyklist och följde efter honom. Han åkte på den riktiga mtb-banan och jag hittad stigar jag inte cyklat på tidigare. Jag följde de röda pilarna som var sprayade på träden och jag njöt varenda sekund! Ett latjo pass som inte blev särskilt pulshöjande men riktigt bra för själen och cykelglädjen :) Vilken kick det ger att cykla i skogen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.