Livet

Tisdag 11 feb <3

Jag brukar hålla mitt schema luftigt, dvs inte en massa jobb (fördel att jobba för en mindre mäklarbyrå) eller annat att ta hand om. Jag gillar min fritid kan man säga :)

Men igår satt jag ner kanske en timme utan att vara produktiv. Det kändes ovant. Jag fotograferade först en lägenhet som var SÅ fin! (bilderna ni ser i detta inlägg). Och efter det åkte jag till Borensberg och fotade en stor villa. Där i Borensberg jobbar min pappa så jag åkte dit och överraskade honom :) Han slutade precis då så han hängde med mig till Skänninge och fotade utebilder på ett kedjehus.

Därefter brummade vi in till Linköping och besökte second hand-butiker. Två av dom faktiskt! Pappa ville köpa en ny soffa. Först drog vi till Erikshjälpen men soffutbudet just då var skralt, så istället besökte vi Hjärta till Hjärta och där hittade pappa både soffa och en ny stor matta till vardagsrummet. Båda två för ca 400 kr totalt! KAP! :D

Vi åkte hem till pappa med mattan och drog bort den gamla som verkligen hade gjort sitt. Lade dit den nya. På fredag ska Fredrik och jag hämtade nya soffan och även åka med den gamla till tippen.

När jag kom hem åt jag mat och redigerade dagens bilder, det tog några timmar och sen var det dags att hoppa i säng!

Idag vaknade jag och är lite förskyld. Det är precis på gränsen. Hoppas det inte bryter ut! Har ett möte ikväll som jag vill gå på. Det är ett par som ska döpa sin bebis i mars och vill att jag fotar, och vi ska gå igenom önskemål och sånt ikväll. Men jag vill ju inte smitta bebben! :(

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.