Toppform på 10 veckor

Toppform på 10 veckor – vecka 1

Träning

Måndag: vila
Tisdag: Inlines + promenad
Onsdag: vila
Torsdag: Inlines
Fredag: Löpning
Lördag: vila
Söndag: Löpning terräng + inlines

Vikt: 69,3 kg

Mitt mål är att gå ner 7 kg på dessa 10 veckor men vågen visar exakt samma vikt som för en vecka sedan. Det beror på sockerintag mitt i veckan, kroppen sög åt sig vätska som en svamp vilket tog några dagar att bli av med.

Däremot är jag glad att jag har börjat springa lite grann igen, så det där med vikten löser sig. Det är lättare att motstå sötsaker när man känner sig stark, och just löpningen får mig att känna mig just så :-)

Är väldigt inspirerad av periodisk fasta just nu, särskilt 16/8-metoden vilket går ut på att man fastar 16 timmar om dygnet och äter under 8 timmar. Exempelvis skulle det innebära att jag äter två eller tre mål mellan kl 12:00 och 20:00. Det är ungefär så jag gillar att äta i normala fall och det är kul när det faktiskt kan ge fysiska fördelar förutom att det känns bra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Träningsglädje 9 april, 2012 at 12:30

  äter man under 8-timmarsfönstret alla dagar i veckan? låter ungefär som en vanlig helg… ;)

  • Reply dessi 9 april, 2012 at 12:52

   Ja det gör det ju! Man kan säkert anpassa det på helgen, t ex köra 20/4 eller nåt sådant :)

 • Reply Anna 9 april, 2012 at 16:55

  Go for it! säger ju jag. :-)

 • Reply Bella 10 april, 2012 at 02:17

  Hej sötnos! Jag läste den här boken:
  http://thepiratebay.se/torrent/6245712/Eat_-_STOP_-_Eat____Brad_Pilon
  och jag har fastat under 24h några ggr. Dem första två gångerna var lite jobbiga men sen vänjde jag mig :) I den boken står det iaf att du ska vänta minst 18 timmar för att det ska bli som mest effektivt så va därför jag ville tipsa dig om den:)
  Puussss!!!
  PS jag kommer hem i mitten på augusti :)

  • Reply dessi 10 april, 2012 at 08:42

   Weeeeeee! :D Då måste vi gå på Romo Night! <3

   Tack för tipset om boken!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.