Toppform på 10 veckor

Toppform på 10 veckor – vecka 7

Träning:
Måndag: Vila
Tisdag: Inlines kort snabbdistans
Onsdag: Löpning
Torsdag: Styrketräning
Fredag: Inlines distans
Lördag: Vila
Söndag: Inlines långpass med intervaller + löpning

Vikt: 67,8 (+0,4 kg denna vecka. -1,5 kg sedan start)

Ett litet plus den här veckan är resultatet av att introducera mer kolhydrater i kosten. Just nu känner jag att det inte gör så mycket för jag orkar mycket mer när jag tränar, speciellt på inlinesträningen. Ta gårdagens pass, jag hade aldrig orkat att ligga och pressa på den pulsen så länge som jag gjorde om jag åt strikt LCHF.

Vidare känner jag hur motivationen och inspirationen varierar. Ena dagen upplever jag viktminskningen som viktig, andra dagen upplever jag hur mycket mer viktigt det är att vara stark och frisk.

Kommande vecka har jag egentligen bara tre fokusområden – styrketräning för höfter, inlines och löpning. Kvalité är det som ska genomsyra mina inlinespass. Jag vill få in mer intervaller för att bli snabb(are)! Vad gäller löpningen är det fortsatt långsamt upptrappande som gäller. Tre pass à 2 km. En ökning på ca 500 m från förra veckan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Träningsglädje 21 maj, 2012 at 19:46

  du är grym som gör 10-veckorssatsningen så bra. jag har inte skrivit ut mitt resultat på några veckor, men ska göra det på måndag. då är det 2 veckor kvar!

  • Reply dessi 21 maj, 2012 at 21:02

   Tack Sara vad fint sagt! :-)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.