Träning

Träning v. 26 och planering

Träning vecka 26:

Måndag: Styrketräning 70 min
Tisdag: Löpning terräng 5 km
Onsdag: Mountainbike 22,77 km
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Mountainbike 10,15 km + rehabstyrka för höfterna

Planeringen för veckan som gick kan ni se här. Som vanligt är jag för ambitiös när jag planerar min träning. Jag hade inte räknat med psykbryt på torsdagen, mensvärk och kräkskaskader under fredagen eller att jag skulle på fest på lördagen och var tvungen att ränna på stan och hitta en outfit (hej planering liksom) i flera timmar. Men! Det blev inte så pjåkigt iallafall. Varken veckans pass eller outfit:en.

Jag är inte den som får dåligt samvete över missade träningstillfällen. Mitt liv kretsar inte kring träning, även om jag många gånger föredrar att träna framför annat, och får jag inte till det så gör det ingenting.

Planering vecka 27:

Måndag: Gym + inlines
Tisdag: Löpning
Onsdag: Gym
Torsdag: Mountainbike
Fredag: Vila
Lördag: Mountainbike
Söndag: Löpning

Utöver detta ska jag köra mina styrkeövningar för höfterna varje dag. Jag kör flamingon och en övning som går ut på att jag för benet åt sidan snett bakåt. 3×10 st på varje sida och det bränner på bra i höftböjarna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.