Inlines

Träningsläger dag 1

Jag kom till Motala ca 16.15. På isstadion verkade det öde, men när jag väl kom in var det en del folk. Jag träffade bland annat Magnus och en tjej jag träffade på förra årets läger. Fler och fler droppade in och klockan 17 när det skulle dra igång var det fullt av folk. Jag hörde att 80-90 pers var anmälda. Det kan jämföras med förra året då vi var runt 50.

Vi började med att jogga två varv runt på banan. Det uppföljdes av lite töjövningar och sen balansövningar utan inlines. Med inlines på tränade vi kurvtagningar, vighet, balans och teknik.

Plötsligt hör jag hur en skruv lossnar och innan jag vet ordet av det så har min skena på vänster fot lossnat och jag drämmer i betonggolvet med en smäll. Landar på vänster skinka/lår. Limpar ut från banan och får hjälp med att skruva åt skenan ordentligt. Kommer ta med andra skruvar imorgon för att se om de passar bättre.

Kom hem strax innan klockan 21 och nu är det snart sängen som gäller. Imorrn kl 9 kör vi igen! Då kan vi förhoppningsvis vara ute och åka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.