Inlines

Träningsläger dag 3

Igår var tredje och sista dagen på lägret. Det var tufft för mig att stiga upp. Jag avgudar mina sovmognar om helgerna men nu fick jag gå upp tidigare än vad jag gör på vardagarna. Men jag kom iväg. Att köra bil till Motala tar 35-45 min och jag upplevde att jag vaknade till lite av att köra dit.

Vi började med att åka bort till Bilprovningen där det är bra asfalt för inlinesåkning. Vi tränade lite intervaller och teknik. Vädret bjöd på strålande solsken!

Väl tillbaka i ishallen körde vi inlinesfotboll. Här var jag riktigt trött i fötterna så efter matchen satte jag punkt för helgens inlinesläger. Jag passade på att fotografera och ta det lugnt den sista timmen innan jag åkte hem.

Summering av lägret är att jag själv upplever mig ha utvecklats sedan förra året. Jag tycker inte det är läskigt att ligga i klunga utan tycker snarare att det är kul. Men jag behöver öva på kurvteknik, balans och styrka. Jag har noterat många övningar som jag kan köra både med och utan inlines.

Det jag saknar från lägret är personlig feedback. Jag hamnar i ett mittfack, jag är inte elit men jag är inte heller nybörjare. Då förmodar jag att det är lätt hänt att falla mellan stolarna och jag förstår ju att alla 80 personer inte kan få feedback. Avslutningsvis skulle jag ha velat ha ett lugnt yogapass eller liknande för att sträcka ut musklerna. Många var säkert stela efter en hel helgs åkning.

Med mig hem från lägret tar jag ny kunskap och ett par skavsår. Jag ser fram emot nästa år!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stefan 17 april, 2012 at 22:15

    Hej Dessi.
    Vilka fina bilder! Speciellt på den snygga hunden Vildur.
    Kan man få den i full upplösning? Vi känner helt igen oss i dina tankar kring inlinelägret, vi saknade också personlig feedback men skriver detta i mailet till Mats. Speedhälsning Stefan

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.