Uncategorized

True Match från L’oreal

Hej! Jag kikar in här då och då. Jag har hittat hit genom 56kilo. Kul blogg du har. Jag äter också LCHF och även min man. Jag har en fråga om du har lust att svara; har du någon foundation på vissa bilder? Din hy är otroligt fin!!!
/Hanna

Tack för komplimangen! :) Jag använder foundation varje dag. Sedan ungefär två månader tillbaka använder jag True Match från L’oreal som jag tycker är väldigt bra. Jag applicerar den med borste – en så kallad skunkborste från Make up Store – eftersom jag tycker den är för lös i konsistensen för att applicera med till exempel fingrarna.

True Match har också väldigt ljusa nyanser som passar min hudton bra då jag är blek. Jag har annars ganska svårt att hitta tillräckligt ljusa foundations som passar mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Martina 26 november, 2011 at 20:42

    Bra tips där! Jag är också extremt blek :D

  • Reply Foto, design, vardag - 16 år och mamma 28 november, 2011 at 21:07

    Har också börjat använda den och det är första gången jag hittat en ljus som passar. Super är den! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.