Livet

Utomhuskanin!

Mymlan älskar sin nya utebur!

Hennes favoritmat är helt vanliga pellets. Hon blir helt galen när det vankas pellets. Men idag när jag skulle ge henne sina morgonpellets ignorerade hon det. Hon satt istället och visade att hon ville ut. Naaaw! Hon tycker verkligen om att vara ute. Hittills har jag inte funnit henne sittandes vid balkongdörren och vill in.

Hon är nästan aldrig ute på golvet på balkongen, utan ligger oftast inne i uteburen och gosar. Just nu ligger hon i det isolerade värmande rummet som vi fyllt med halm. Gulligull! Snart kanske vi får städa undan buren här inne så hon kan vara därute på heltid? Vi ska bara fixa en liten vattenskål och någonstans att lägga höet utan att det blir smutsigt.

Någon dag när Fredrik och jag flyttat till hus (med obligatorisk trädgård) ska vi ha fler kaniner ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Martina 26 november, 2011 at 16:44

  aww vilken söt!

 • Reply Florence 26 november, 2011 at 16:45

  Visst är det kul när man förstår vad en icketalande, i det här fallet ett djur, menar när de visar något. Man blir ju så glad för deras skull samtidigt lite stolt att man har förstått. Ha det så bra.
  Kramar

 • Reply sofia 26 november, 2011 at 18:54

  Jag undrade just hur det stod till med Mymlan när jag inte hört något om henne på ett tag. Trevligt att läsa att hon mår bra :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.