Cykel

Upplevelser istället för prestation på cykeln

Den senaste tiden har jag ändrat mitt sätt att cykla. Från att ha använt cykeln som ett träningsredskap är den numera ett verktyg för att uppleva saker.

Det måste jag säga är främst tack vare HittaUt Linköping där jag cyklat många gånger för att samla dessa checkpoints runt om i stan. Har upptäckt att jag inte behöver pusha mig så hårt på cykeln. Jag behöver inte jaga kilometertider. Där igenom och genom cyklingen i helgen, har jag upptäckt att jag faktiskt också kan sitta länge på sadeln, om det inte behöver gå så fort och om jag får stanna då och då och njuta.

Ikväll tog vi cyklarna och tog några checkpoints vid Stångån, och nyfikenheten tog oss vidare till den nyrenoverade Nykvarnsparken. Så fint det har blivit där nu! Vi cyklade också vidare till segelbåtshamnen och tittade ut över Roxen och segelbåtarna.

Nu i sommar har jag som plan att ta östgötapendeln till nån stad eller ort några mil bort och sen cykla hem. Det vore coolt! Någon som testat?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.