Livet

Det goda livet <3

Hela den här veckan har varit lugn på jobbfronten. Jag har haft ett par fotograferingar och sedan varit ledig. Jag har inte semester förrän i juli, och det känns skumt att vara (ofrivilligt) ledig innan semestern börjat. Samtliga bröllop jag skulle ha fotograferat nu i sommar har blivit framflyttade till nästa år. Det innebär att alla mina helger i sommar är lediga. Det känns så skönt!

Missförstå mig inte, bröllop är himla härligt att fotografera. Men det sliter på mig. Dels all nervositet innan (är fortfarande nervös efter att ha fotat drygt 100 bröllop), och att stå i solen en hel dag och fota om det är fint väder, och sen vara bröllopsbakis dagen efter och ha typ tusen bilder att sålla bland och redigera. Det kräver ett helt annat fokus än att fotografera bostäder. Så denna sommar njuter jag av att känna mig ledig.

Fredriks semester börjar nästa vecka, men hans schema är oftast flexibelt och det gör att han kan sluta lite tidigare ibland och jobba ikapp hemifrån på kvällen. Det är skönt att då kunna åka och t ex ta en fika innan allt stänger runt 17-18.

Igår var vi på Billbäcks Plantskola i Svärtinge. Älskar att gå runt bland alla blommor! Längst in ”butiken” ligger Villa Flora. De serverar fika eller lättare måltider som räksmörgås med pesto. En sån tog jag! Det fick bli min middag :)

Räksmörgås med pesto, så gott!

Idag har jag varit ledig förutom att jag tog lite områdesbilder till en lägenhet jag fotograferade igår. Har varit hos frissan på dagen och blekt utväxten.

Fredrik och jag var nere på stan och åt middag på Babettes Kafferi. Deras sommarsallad är sjukt god. Man kan få den med getost från Löt och kalkon.

Vi gick också in på en tygaffär och köpte duktyngder till vaxduken vi har ute på balkongen. Theresa jobbar där så vi hann snacka lite skit innan hon slutade för dagen. I förrgår var vi på HiFi-klubben och köpte nya bluetooth-högtalare till henne. Ska dit i helgen och provlyssna hur de låter i hennes lägenhet.

Har länge trånat efter ett Miffy-gosedjur så inne på Epok på Storgatan köpte jag den i mellanstor variant. Så söt! Den finns som lampa också, på nätet.

Fredriks hamburgare och min sommarsallad

Miffy! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.