Dagens

Varför göra som alla andra när man kan göra som alla andra?


Vita converse – everybody’s got them


Fina våriga toppar från VILA


Halloumi is the new black!

Matdagbok 120329:
Lättfil med müsli
Tonfisksallad
Halloumisallad

Motion: 30 min spinning

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma 29 mars, 2012 at 21:57

    Mmmm, nu vet jag nog vad jag ska göra av halloumin jag har i kylskåpet. Vad har du för sallad till? Det såg muuuuums ut!

    • Reply dessi 29 mars, 2012 at 22:29

      Åh! Det var bara bladspenat, körsbärstomater och rödlök :) Saknade dock någon slags dressing till, det blev lite torrt. Undrar vad som passar till? Kanske ringa lite olivolja över?

    Lämna ett svar till Emma Cancel Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.