Dagens

Varför göra som alla andra när man kan göra som alla andra?


Vita converse – everybody’s got them


Fina våriga toppar från VILA


Halloumi is the new black!

Matdagbok 120329:
Lättfil med müsli
Tonfisksallad
Halloumisallad

Motion: 30 min spinning

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma 29 mars, 2012 at 21:57

    Mmmm, nu vet jag nog vad jag ska göra av halloumin jag har i kylskåpet. Vad har du för sallad till? Det såg muuuuums ut!

    • Reply dessi 29 mars, 2012 at 22:29

      Åh! Det var bara bladspenat, körsbärstomater och rödlök :) Saknade dock någon slags dressing till, det blev lite torrt. Undrar vad som passar till? Kanske ringa lite olivolja över?

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.