Livet

Vaxholm, Depeche & körsbärsblom

I torsdags åkte jag upp till Stockholm. Hade bokat biljett med NettBuss (gamla Bus4You tror jag?). Satt ganska bekvämt, men oj vad NettBuss var sunkigt om man jämför med Bus4You.

Hur som åkte jag upp för att träffa min styvsyster Caroline som flyttat dit i och med studier. Hon bor i Vaxholm tillsammans med sin pojkvän och jag var där till idag, lördag.

I torsdags strosade vi runt i butiker i Gamla Stan och besökte Kungsträdgården för att se körsbärsblomningen. Väldigt vackert! Och knökfullt med folk såklart.Om jag såg jordens sötaste jävla korvhund i Gamla Stan?

Den här lampaffären i Gamla Stan blev en favorit. Så mycket fint! Älskar färgerna, och speglarna som hänger på väggen.


I fredags gick vi runt i Vaxholm och tittade på båtar och gick in i fina butiker. Skatter & Skrot var en av favoriterna som jag bär med mig. Butiken är nyöppnad och säljer vackra inredningsföremål, burkar, karameller, prints och recyclade grejer som lampor och möbler.

På kvällen gick vi på konsert på Friends Arena i Solna. Depeche Mode inleder sin nya världsturné i Sverige. Även om jag sett dem fyra eller fem gånger tidigare så var det ändå roligt att se dem igen.Idag lördag tog vi oss till Södermalm och Hornstull där det var loppmarknad vid vattnet. Här fanns några väl utvalda marknadsstånd där folk sålde allt från retrogrejer till kläder och smycken. Food trucks fanns det gott om, men vi hade precis ätit frukost. Annars hade jag nog ätit en crêpe från den söta vagnen längst ner.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.