Foto, Livet

Invigningen av Vinterljus 2015

DSC_6968

Ikväll var det invigning(ar) av årets Vinterljus här i Linköping. Traditionen att lysa upp olika platser runt om i staden började för tio år sedan. Temat för i år är Lyckliga Platser. När vi i JoyVoice blev tillfrågade att sjunga på årets invigningar signade jag såklart upp mig. Vinterljus är något jag fascineras av och älskar! ♥

Ikväll var det en invigning i stan i S:t Larsparken och en i Skäggetorp. Jag var med och sjöng i Skäggetorp. Vi hade -4 grader så jag fick faktiskt pälsa på mig med vinterskorna. Vi sjöng Ain’t no mountain high enough.

Efteråt gick vi runt med Frida, Robert och barnen och tittade på de olika ljusinstallationerna. De som finns inne i Vasastaden tänkte vi kika på en annan dag :)

Corren: Årets Vinterljus hade dubbel invigning

Klicka på bilderna för större version.

DSC_6963

DSC_6979

DSC_6996

DSC_6989

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.