Livet

Veckan som gick!

Nu känns det som att det börjar lugna ner sig jobbmässigt. Och jag känner hösten i luften. Det är långärmat på kvällspromenaderna och balkongdörren måste jag numera stänga på nätterna då det blir för kallt.

Kullagården

Började veckan med att spendera ett par nätter på landet. Jag hade bokat in mig på Kullagården i Klockrike för att få lite inspiration och faktiskt lite lugn och ro. Supermysigt ställe som jag verkligen kan rekommendera!

När jag kom hem var jag ledig från mäklarfotograferandet i två dagar. Har verkligen fokuserat på att ta igen mig och har mestadels pysslat hemma , tagit promenader och tittat på film. Har avverkat Django Unchained, Wolf of Wallstreet och The Big Short för andra gången.

I fredags började jag dagen med att gymma med Ivana. Hon sprang på bandet medan jag gjorde TRX-rodd, marklyft och militärpress. Sen körde vi lite övningar tillsammans och snackade ifatt det senaste.

Östgötadagarna

I lördags var det dag ett av Östgötadagarna så Fredrik och jag åkte iväg till Löts Gårdsmejeri och klämde getter och köpte chevre och brie-ost.

Sen vidare till Bländebo Loppis där vi fick tips om Björktorps Gröna som låg ett stenkast bort. Här odlas grönsaker, blommor och det finns en liten inredningsbutik i ett växthus på gården. Supermysigt! Kom därifrån med en blombukett, olika sorters betor, rotselleri, kålrabbi, potatis mm. Vi lagade rotsaker i ugn på det. Sjukt gott!

Vi hann också hälsa på Bettan hos Hagdahls smide. Hon står och säljer sina kolor nu under östgötadagarna.

Middag! Hamburgare med brie och ugnsrostade godsaker med chevre

På kvällen efter middagen stack vi ut och cyklade runt Rosenkällasjön. Det hade precis regnat så det var fuktigt i luften men helt vindstilla. Har ätit massa gott idag så hade bra tryck i benen. Längtar massor efter skön höstcykling nu :)

Började söndagen med sovmorgon och drog ut och cyklade ett längre återhämtningspass. 22,3 km runt om i stan. När jag kom hem åt jag tårta som jag fotat tidigare i veckan.

I nästa vecka börjar Joyvoice som jag anmält mig till den här terminen. Jag var med för ett gäng år sedan och tyckte det var himla skoj! Hoppas det blir det den här gången också. Joyvoice är alltså en kör dit alla är välkomna. Man sjunger moderna låtar och man behöver inte kunna sjunga efter noter. Och slutet av varje termin avslutas med en jättekonsert där alla körer i Linköping uppträder, det blir flera hundra på scen samtidigt.

Sen på torsdag åker Fredrik och jag till Höga Kusten och är där några dagar. Vi ska bo i en egen stuga och bara insupa naturen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.