Livet, Löpning

Jag älskar löpning på vintern

sno

Äntligen skogslöpning! Vad jag saknat dig. Och vilken tur att jag köpte en pannlampa förra vintern. Skogen var helt magisk ikväll. Svart som natten (Vallaskogen har inget belyst elljusspår) men här och var satt små reflexer uppsatta på träden som blinkade till i pannlampans sken. Ibland kunde man nästan inte urskilja om det var ett djur som satt och lurade eller om det bara var just en reflex. Nervpirrande!

4,3 km blev det i snön. Jag älskar löpning, jag älskar löpning på vintern. ♥

sno2

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 8 december, 2013 at 18:37

    Jag ska ge mig ut fler gånger i mörkret, med pannlampa. Förhoppningsvis blir jag mindre mörkrädd för varje gång…… Hehe! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.