Foto, Livet

Vi tittade på meteorskuren

Fredrik hade läst om att det var en meteorskur igår kväll så han lockade med mig ut för att titta på stjärnhimlen. Vi åkte en bit bort på en landsväg och hittade ett ställe som var tillräckligt mörkt. Ganska direkt såg jag ett meteorfall rakt ovanför mig. Det kom ungefär ett fall i minuten och jag såg sammanlagt ungefär tio stycken. Det var kallt ute så vi fick ta på oss vinterjackorna, mössor och vantar. Men fint var det! :)

När vi kom in åt vi LCHF pannacotta som gottat till sig i frysen. Vi glömde ha i gelatin så det blev mer som en mjuk fryst gegga (som glass) men gudars vad gott det var! Den här desserten, trots att den inte innehåller något socker, delar förstaplats med kladdkaka hos mig. Helt underbar! Jag ska försöka leta reda på receptet så ni får det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Julia 9 oktober, 2011 at 12:35

  Jag å min Klippa var också ute och tittade och vi såg säkert närmare 40 fall! Ascoolt :)

  • Reply Dessi 9 oktober, 2011 at 22:39

   Oj! Wow! Häftigt :)

 • Reply anna linnea 9 oktober, 2011 at 13:16

  Åååh, vad mysigt. Jag lår på en filt i folkparken i norrköping och tittade på stjärnfallen. Man borde göra det oftare, det var skitfint!

  • Reply Dessi 9 oktober, 2011 at 22:40

   Vad härlig det låter. Det måste ha varit perfekt att ligga på en filt då man säkert ser hela stjärnhimlen :)

 • Reply FridaA 9 oktober, 2011 at 22:36

  Myyyyyys!

  • Reply Dessi 9 oktober, 2011 at 22:39

   Mysigt men kallt hihi :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.