Cykel, Landsväg

Goose bumps på cykel

sturefors

sturefors

Alltså, jag vet inte hur jag ska beskriva dagens cykelrunda. Det var svinjobbigt, hade inget driv i benen och huvvet ville mest vara någon annan stans under den första halvan. Men, när man kommer till sådana här platser blir allt slit liksom värt det. Jag är ju en såndär känslomänniska så när jag ser sådana här vackra vyer får jag goose bumps och hela jag skälver. Man kan lätt bli lite matt av att känna så mycket, men i det här fallet gav det mig en extra boost i rätt riktning.

Dagens tur gick genom Rosenkälla, Sturefors och Sturefors naturreservat (där bilderna är tagna), Landeryd, Hjulsbro och så ett fikastopp på Tannefors slussar innan jag rullade hem med drygt 40 km i benen.

Nu blir det ett bad och cykellektyr!

Bicycling

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Richard (www.rundtramp.se) 22 maj, 2013 at 00:15

  Härliga vyer! Jag hade nog också fått goose bumps!

  Aha, så det är vilan som gör en snabb?! (tidningsrubriken)
  Då tar jag nog och vilar fram till Vättern nu. :P

  /R

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.