Livet, Tankar

Live With Fire

Jag imponeras av alla starka löpare och cyklister som gör fina tider på lopp eller orka hålla 30 km/h på cykeln i typ 5 mil. Men jag imponeras mer av de som inte har en platt mage eller superslimmade lår, men som ändå är starka, ger sig på utmaningar och ger järnet på träningarna. Som Pernilla jag träffade på torsdagsträningen med Hymer. Fan vad hon var grym i backarna! Där låg jag i lä.

Jag funderar lite på det här med hälsohets och kroppsideal. Självklart skulle jag vilja känna mig lättare och smidigare och självklart skulle jag vilja ha en alldeles platt mage som inte hänger över byxlinningen när jag cyklar. Men det ska inte vara det som avgör om jag ska leva mitt liv fullt ut eller inte. För det finns inget egenvärde i att vara smal. Har du issues med hur du ser ut nu kommer du antagligen ha det även om du går ner 10 kg också. Så ut och njut! Man lever bara en gång.

Livet bryr sig inte om hur du ser ut.. bara att du deltar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Rund är också en form! 20 maj, 2013 at 17:20

    Mycket sant!! :-)

  • Reply Snorkkis 20 maj, 2013 at 18:19

    Ja verkligen – mycket bra rutet!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.