Löpning

En springande cyklist

Som löpare får du inte cykla för då är du ingen riktig löpare. Som cyklist får du inte springa för då är du ingen riktig cyklist. Lite som synthare vs. hårdrockare på 80-talet. Fast vad gäller cyklande och springande är det ingen som säger nåt rakt ut, och det är inte så att man får stryk direkt.

Själv tränar det jag känner för. Livet blir roligare så. Ni som följt bloggen ett tag kanske vet att jag sprang en hel massa för ett par år sedan och deltog i lopp kors och tvärs. Jag kan nog räkna till 25 lopp som jag deltagit i. Nu springer jag nästan aldrig. Mina benhinnor gillar inte att jag springer. De ömmar till en början och smärtar mer och mer ju mer jag springer. Funkis nicht att springa alltså. Ikväll bortsåg jag från smärtan och stack ut på intervall gång/löpning. Det var på helt tomma gator jag tog mig fram. Luften var varm, 14 grader. På marken låg det löv som virvlade runt av mina fotsteg.

Jag lyssnade på en skiva med Petshop boys som väckte känslor. Det fick mig att tänka på en speciell person. En person som betytt något för mig, som fått mig att le och må bra. Det kändes fint.

131007b

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Snorkkis 8 oktober, 2013 at 07:00

  Härligt att blanda tycker jag. Jag är bara så kass på att cykla och får aldrig upp tempo och puls ordentligt när jag cyklar… det sitter mest i benen tror jag, att jag inte är tillräckligt stark i cykelbenen.

 • Reply Linnea 8 oktober, 2013 at 08:00

  Har du funderat på att testa akupunktur? Det gjorde jag i våras när mina benhinnor bråkade och jag blev helt bra! Kände inte ens ett dugg i dem efter en halvmara på asfalt! Fyra behandlingar tog det och det är den bästa investeringen jag gjort.

  • Reply dessi 8 oktober, 2013 at 22:32

   Nej det har jag inte men tyvärr tror jag inte att det skulle hjälpa för mig. Jag har haft problem i 5 år nu och jag tror det handlar om någon obalans i kroppen, dvs att jag är svag någonstans så benhinnorna får ta smällen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.