Foto, Livet

Livet med fotograferingen

alexx

Tillvaron går i ett just nu! Det är flytt och det är renovering. Just nu hör jag målarens penseldrag i vardagsrummet. Idag blir det klart. Då kan vi börja ställa tillbaka möbler och piffa inför fotograferingen nästa vecka.

Har inte så många måsten utan snarare saker jag VILL göra. Typ fotografera mer och lära mig ljussättning inomhus. Har beställt ett sk. paraply med stativ att använda tillsammans med min externa blixt för att kunna ta bättre inomhusporträtt. Jag vill lära mig ljussättning och det känns som att jag aldrig blir mätt på kunskap. Just nu har jag två spännande projekt på gång med företaget, varav ett jag hoppas blir ett fortsatt samarbete (fasta kunder är guld värt!) och en som involverar en bok. Om allt klaffar kommer 2014 bli ett intensivt foto-år! :)

Det bästa av allt, och jag kan inte riktigt fatta det ännu, är att JAG lever drömmen. En dröm om att få fotografera och att kunna livnära mig på det. Jag kanske inte får så mycket pengar över till annat än räkningar och investeringar i företaget och inkomsterna varierar minst sagt, men det gör mig ingenting. Iallafall inte just nu. Min drivkraft är inte att bli rik. Min drivkraft är att kunna få göra det jag älskar. När jag fotograferar försvinner tid och rum. Där känner jag mig outtröttlig. Där känner jag mig stark. Där känner jag mig ödmjuk.

Det är en livslång resa i en värld som aldrig slutar utvecklas. Jag tror aldrig du kan bli ”färdig” som fotograf. Det är det som gör det spännande och utmanande och ger mig drivkraft och näring att hela tiden vilja lära mig nytt.

En stor del av den här drömmen har jag att tacka min Fredrik för. Han stöttar mig och det är mycket tack vare honom som jag kan göra det här. Tack älskling! ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jenny 31 oktober, 2013 at 14:07

  Vad kul att kunna göra det man verkligen vill och brinner för! Jag skulle nog inte väga ta det steget men sen å andra sidan har jag inte riktigt hittat det där som jag verkligen skulle våga ta steget för heller. Är alldeles för självkritiskt och har svårt att se att jag skulle kunna vara tillräckligt bra på något… Ganska vanligt tankesätt skulel jag tro!

  Ha en fin-fin dag!

 • Reply Träningsglädje 31 oktober, 2013 at 14:41

  jag blir så himla glad när jag läser detta – väl förtjänat!!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.