Livet

Påskfirande 2020

Pappa kom hit mitt på dagen och åt påsklunch med oss. Sill, ägghalvor och köttbullar är egentligen allt man behöver i min mening, men lite potatis och lax smög sig in också :)

Pappa hade med sig en skiva med Bryan Ferry som vi spelade. The Jazz Age heter den och innehåller låtar från Roxy Music som är inspelade i jazz-stil. Jäkligt coolt!

När påskmaten var uppäten och vi alla var mätta på bredden, så åkte Fredrik och jag ut till Västra Harg där hans mamma och syster har ett jättegulligt torp.

Det blåste som attan och vi försökte finna lä vid husets ena kortsida men kaffe och kakor lyckades ändå blåsa bort.

Trassel var med och tyckte det var skönt att rulla sig i gräset.

Nu skulle vi ut på äggjakt i trädgården och den intilliggande hagen. Här fanns massor små stenrös och det var perfekt att gömma ägg där. Fredriks brorsöner var snabba på att hitta sina, medan jag fick leta en stund ;)

Här inne låg ett av äggen som var mina! Finurligt gömt av Fredriks mamma.

Trassel fyllde 12 i december och är en gammal hund nu. Det är så fint när hon ser så här glad ut trots att hon kanske inte orkar lika mycket som förut <3

När alla hittat sina ägg spelade vi kubb i gräset.

När även detta firande var över åkte vi till ett naturreservat i närheten och gick en slinga i skogen. Det var gott om vitsippor och blåsippor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.