Foto

I do

_DSC79382

Igår fotade jag ett bröllop i Vadstena. Vigseln ägde rum i Skänninge och festen i Vadstena och det var även där vi tog porträttbilderna. Det var ett riktigt flott bröllop med frack och långklänning. Paret var så fina och dagen bjöd på ett riktigt toppenväder!

Nu ser jag fram emot en lugnare vecka med mindre jobb och mer rum för själen – i skogen. För även om jag älskar att fotografera och tycker det är en ynnest att jag får jobba med det så blir det för mycket ibland. Jag måste varva ner. En hektisk period följs av en lugnare. That’s how I keep my calm and creativity.

Imorgon har jag en provfotografering inbokad inför ett bröllop på lördag och på fredag har jag bokat in en hundfotografering som egentligen skulle blivit av förra veckan men det regnade så vi flyttade på den. Helgen efter det åker jag iväg på mtb-läger i Nora strax ovanför Örebro. Ja, ni hör ju hur fullsmockade helgerna blir, men då är det extra noga med att tagga ner lite i veckorna och kanske inte fotografera fem hus som jag gjorde i fredags.

Fördelen att vara egen är att jag själv kan styra hur mycket eller hur lite jag vill jobba. Och det här med att kunna lägga jobb på eftermiddagarna ibland så jag får sovmorgon, det är en förutsättning för att jag ska må bra. Det går åt många sena kvällar att redigera bröllopsfoton vill jag lova.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Katja 20 maj, 2014 at 16:23

    Har lite samma känsla ibland, fast jag inte är ”egen” (utan snarare livegen haha…). Ladda om är väldigt viktigt.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.