Livet

Magnusson sommarfest 2017

Igår åkte vi på Magnusson Mäkleri här i stan iväg upp till Stockholm för att möta upp våra kollegor där. Sen tog vi en gemensam buss till Körunda Golf & Konferenshotell i Nynäshamn för gemensamma aktiviteter.

Vi delade in oss i två grupper varav ena gruppen hade yoga vid vattnet och vi andra körde segway-skytte. Här var vi i två lag med 7 deltagare i varje lag. En i taget körde vi segway kors o tvärs o sicksack runt en bana och sedan skulle vi med en laserpistol pricka 5 st mål på en måltavla.

Missade man ett mål eller körde omkull någon av konerna som stod utställda längs banan fick man springa en straffrunda. Det här tyckte jag var skitkul och jag lyckades pricka alla mål samtliga tre gånger vi körde. Vårt lag vann!

Yogan ute vid vattnet var behaglig. Det var skönt att vinden fläktade och att man hade vacker natur runt omkring. Jag är dock så stel så jag tror ingen yoga i världen skulle råda bot på mig!


Efter yogan var det dags för lunch. Å efter lunchen lyssnade vi på en föreläsning med Paolo Roberto. Jag är inget fan av honom utan tycker mest att han är en högljudd snackpåse. Han älskar ju sin pasta och han tycker i princip att alla som äter LCHF eller inte äter hans goda pasta är dumma i huvudet. Sååå.. Inget nytt under solen där.

Efter föreläsningen tog vi oss bort till vattnet igen där Paolo ledde ett träningspass med oss. Uppvärmningen var bra och var riktigt jobbig. Den påminde mig om det jag gjorde under CrossFit:en. Det var mycket bear-crawls och liknande. Sen körde vi kroppsviktsövningar med fokus på kroppskontroll och stabilitet. Solen gassade på och efter träningspasset började jag må illa, så jag fick gå upp på hotellrummet och vila.


Under champagneprovningen och middagen var jag illamående och till slut kom det upp. Att vakna o gå upp 04:30 och träna som en tok i gassande sol blev nog lite för mycket för mig. Mådde dock mycket bättre lite senare och kunde njuta av middagen. Det var grillbuffé, men eftersom jag numera äter i princip helt vegetariskt så fick jag en tallrik med grillad halloumi, bönsallad (som smakade pesto) och avocado. Det var fullkomligt skitgott! :)

Sent på kvällen vid kl 00 tog vi en partybuss in till Stockholm och det hotell vi hade bokat tills idag. Jag dricker varken alkohol eller gillar att festa, men det var väldigt trevligt ändå med allsång o dans bak i bussen :)

Vi bodde på Scandic Anglais på Stureplan och det var det bästa Scandic-hotellet jag bott på. Jättesköna sängar, balkong med utsikt över gatan och en jättefin frukostbuffé.

Idag kom jag hem och möttes av kaos i köket. Kutterspånet vi använder i Stefans bur fastnar i Mollys päls som hon sedan drar runt på överallt. Började med att byta ut allt spån mot Toalätt (papperspellets) som vi har till marsvinen. Dammsög hela köket och diskade deras skålar.

Vi har inte riktigt kommit på en optimal lösning för burar och toalett-lådor till dom, men förmodligen köper vi en ny bur som de har som gemensam ät- och bajshörna. Kaniner gillar att bajsapå samma ställe som de äter, så vi får hitta en bra lösning för det :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.