Cykel, Mountainbike

45 min i skogen

När jag tränar är det oftast endorfinkickarna jag vill åt och det där att känna att man lever. Där kommer mtb in i bilden. När jag cyklar i skogen ser jag det inte som träning, jag upplever.

Jag märker tydligt när det gått för länge mellan träningspassen. Som idag. Irriterad och kort stubin var bara förnamnet. Stackars Fredrik. Lyckligtvis insåg jag att en tallrik pommes inte skulle pigga upp mig utan att cykla över runda stenar och hala rötter i skogen. Det har busregnat en sväng på eftermiddagen, och hela skogen var blöt.

Bakdäcket fick kämpa för att få fäste och slirade mest hela tiden. Det var ganska kul, blir lite mera sport då. På tal om det så mötte jag två hyfsat unga grabbar som också tyckte det var kul att cykla i skogen – utan hjälm. Det känns jäkligt ocoolt att ha hjälm i den åldern, men cyklar man i skogen när det dessutom är blött känns det som att man får sätta det där med ocoolt åt sidan faktiskt.

Med mer endorfin och adrenalin i systemet känner jag mig lite som en ny människa.

IMG_0070

IMG_0079

IMG_0106

IMG_0095

IMG_0088

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.