Livet

2 år kvar till 30!

Märks det att jag har svårt för att finna inspiration till att blogga just nu? Jag har jobbat ganska mycket den senaste tiden samtidigt som jag känner att jag inte har någonting att skriva om. Tyvärr får jag den känslan då och då. Motivationen till att dela med mig av saker sinar och det märks även i kommentarsfälten.

Jag börjar bli mer tidseffektiv med bostadsfotograferandet nu vilket innebär att timlönen höjs. Nu så här i början tar jag dock inte ut någon lön utan investerar i företaget istället. Som egen företagare betalar man så sjukt mycket i skatt och olika avgifter, så för varje 100-lapp man får in får man behålla kanske 20 spänn om man tar ut lön. Det är alltså ”bättre” att köpa in saker till företaget istället. Näst på tur står en ny mer kraftfull och snabb dator. Jag har haft min Macbook i 4 år nu och när jag jobbar med bildredigering där varje bildfil är ca 40 mb stor krävs det mycket av datorn. Mer än det jag har nu. Tänk er då när jag ska gå igenom och redigera bilder från ett bröllop med över 1000 bildfiler.

Vill ni se färdiga annonser på bostäder jag fotat, kika här, här och här.

Nästa vecka åker vi till västkusten i några dagar och om drygt två veckor fyller jag år. Nu är det bara 2 år till 30! (men jag känner mig inte en dag äldre än 22) :)

DSC_4907

Bild från helgens bröllop på Ekenäs slott.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.