Äggdeff

Äggdeff light dag 5

Antal ätna ägg: 2 st

Känsla: Toppenbra hela dagen. Kom lite senare till jobbet idag och åt en bit tacogratäng till brunch som jag sedan stod mig på i flera timmar. Åt lite jordnötssmör innan Fredrik kom och hämtade mig för att vi skulle åka och handla.

Ikväll har jag ätit två stekta ägg med två chorizo-korvar som kom i en förpackning om fyra stycken korvar. De kostade 52 spänn! Men det var 94% kötthalt i dem och innehöll bara 0,4 g kolhydrater. Vet inte om jag tyckte att de smakade sådär jättegott, men vetskapen om att de inte innehöll något konstigt gjorde att det vägde upp. Tuggmoståndet var väldigt mycket större än jag var van vid men det var en trevlig touch :)

-1,9 kg på fyra dagar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Snorkkis 10 oktober, 2011 at 21:29

  Nu då jag såg den bilden började jag se fram emot frukosten :) . Tack för gratängreceptet. Och nästan 2 kg på fyra dagar – det är ju superbra!

  • Reply Dessi 11 oktober, 2011 at 10:54

   Tack! :) Det känns skönt att bli av med den där vattenvikten.

 • Reply Martina 10 oktober, 2011 at 21:39

  Wow!!!

 • Reply Sofia 11 oktober, 2011 at 10:33

  Bra jobbat :-)

  • Reply Dessi 11 oktober, 2011 at 10:54

   Fänks! :)

 • Reply Katarina 11 oktober, 2011 at 16:03

  Hej! Hur gör du när du kör äggdeff? Äter du bara två ägg om dagen och äter annat eller är tanken att du bara ska äta ägg? :) Nyfiken!

  • Reply Dessi 11 oktober, 2011 at 16:12

   Grundtanken är att jag ska ersätta två av tre mål mat om dagen med äggbaserade måltider. Men de senaste dagarna har det bara blivit en måltid som ersatts med ägg. Så jag äter vanlig LCHF-mat i övrigt :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.