Besöksmål

Äntligen något att se fram emot!

Heja Danmark! De har ju precis tagit bort alla restriktioner och nu kommer deras turism säkert slå i taket.

Vintern är alltid en tuff årstid för mig. Jag är en person som behöver kontraster och upplevelser. Under vintern blir lätt dagarna likadana. För mycket trygghet och vardagslunk skapar tristess hos mig och när hela samhället lever efter att trygghet är det enda som räknas så är det lite tufft. Vi hann resa till Spanien i februari 2020 precis innan pandemin slog till. Så att äntligen faktiskt kunna boka en resa (om än inom Norden) känns underbart.

För några år sedan besökte Fredrik och jag cykelmässan i Göteborg och den var väl ärligt inte så mycket att hänga i julgranen. Har bloggat om mässan här. ”Blev inte superinspirerad av utbudet, mest elcyklar vilket inte intresserar mig.” HAHA!

Anywho. Cykelmässan i Köpenhamn ska vara otroligt mycket bättre och när jag såg att den skulle bli av 12-13 mars i år så bokade jag tåg snabbt som attan! Och så var det ju det här med hotell. Nu har vi bott på Airbnb’s så mycket så nu kände vi att det var dags för flärd och lyx! Det slutade med att vi bokade Villa Copenhagen som är ett femstjärnigt lyxhotell precis vid Tivoli i Köpenhamn.

Jag längtar så jag kissar på mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.