Starting Strength, Styrketräning

Årets sista pass

DSCF8687

Årets sista pass bestod av tunga knäböj och bänkpress. Jag började böja på 40 kg och arbetade mig upp på ett set på 49,5 kg.

Jag har skurit ner på kolhydraterna dramatiskt den senaste veckan och känner mig inte lika explosiv i bänkpressen, men i knäböjen ligger jag ungefär på samma. Känner mig lättare och smidigare i kroppen. Framför allt märker jag skillnad i att jag känner mig lugn, jag har lättare för att slappna av när jag är hemma :)

Jag kollade på min årsstatistik på Funbeat precis och jag har tränat 132 timmar i år. Mest träningstäta månaden var juli och den månad jag tränade minst var mars.

Träningen 2015 har varit fördelad såhär:

traning2015

Ikväll är vi bortbjudna till Frida och Robert på nyårsmiddag. Vi har fixat desserten.

GOTT NYTT ÅR FINISAR!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.