Löpning

Årsmöte IK Akele med överraskning!

Idag har vi varit på årsmöte med IK Akele. Vi är över 400 medlemmar och ca 80 st glada löpare kom på det här mötet vilket är rekord. Vi röstade nya medlemmar till de olika kommittéerna och jag är medlem i hemside- och sponsorkommittén.

På slutet var det prisutdelning. Många fantastiska prestationer har utförts under 2011. Vi har många fina priser att dela ut. Bland annat vinnare av KM (klubbmästerskap), poängligan som går till den som deltagit i flest KM, DM och SM-tävlingar, de som deltagit på flest träningar under året och skogränsen (man vinner presentkort om man slår vissa tider på vissa distanser).


Årsmötet hölls på LOK-gården vid Vidingsjö motionscentrum

Årets kvinnliga löpare till Cecilia Kleist som kom 5:a på Tjejmilen och 6:a på Lidingöloppet. Under året som gått blev hon också uttagen till landslaget och fick springa NM i terränglöpning.

Dessutom träffade jag en av mina morbröder där som jag inte sett på många år. Det var jättekul! Han kände igen mig direkt och slog sig ner vid mitt bord. Han sa att han hade sitt mig på föreläsningen med Colting för snart ett år sedan. Han har sprungit i många år och vi hade en hel del att prata om. Fredrik och jag var på hans yngste sons dop för nio år sedan. Jag minns det väldigt klart. Men jag kan inte begripa att det verkligen var så länge sedan! Tiden går så fort.

Det här mötet gjorde mig enormt löpsugen! Jag är väldigt glad över att kunna springa på G-trainern men jag längtar som tusan efter att kunna springa utomhus obehindrat. Och att få vara med på kvalitetsträningarna! Förra vintern var jag med nästan varje torsdag och det bidrog väldigt mycket till min löpning. Jag blev snabbare! Jag kapade 3 minuter på 5 km. Bara det.Diplomet?
Tja, man kan väl säga att jag vann damklassen i KM 1500 m i somras. Helt OK! ;-) Fast om sanningen ska fram blev jag skitglad! Och helt unexpected dessutom. Jag tackar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Fredrik 5 februari, 2012 at 20:45

    Grattis till Klubbmästaren!! :)
    Puss

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.