Styrketräning

Att introducera marklyft

Får jag chansen att frälsa någon tar jag den! Slurp ba!

För ett par veckor sen körde Evelina och jag militärpress och det gick ju galant! Idag marklyfte vi på ett nästan fullt gym fast klockan bara var 15:30.. Marklyft är tekniskt sett en mer avancerad rörelse än militärpress, det är liksom fler moment som ska tajmas. För att vara första gången tyckte jag det gick ruskigt bra! Det är bara knäna som vi måste se till att få ur vägen från stången. Men hey, på en halvtimme hinner man ju inte bli proffs direkt. Men det bästa är att hon vill göra det igen :D

För min del är det i princip nu, dvs flera år sedan jag började marklyfta, som jag känner att jag är vass på det. Och vissa hävdar att man lär så länge man lever, jag antar att det alltid finns finlir att fokusera på vad gäller de stora lyften :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Magnus Plantin 2 februari, 2018 at 20:22

  Ser ut att vara ett himla fint gym!
  Vilket är det?/Magnus

  • Reply dessi 3 februari, 2018 at 21:18

   Det är Friskis&Svettis City i Linköping :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.