Diet, Vikt

Resultat v.2

Denna vecka: -0,7 kg
Totalt: -3,1 kg

Kommentar: Jag är ganska nöjd med veckans resultat, men jag hade velat gå ner 1 kg blankt. Mest för att det känns som en bra siffra och att det rimmar bra med mitt mål – att bli målviktig till jul. Vikten var på väg ner fint fram till i förrgår, då hände något och jag gick upp lite igen. Jag åt kanske mer kolhydrater sammantaget än vanligt fastän jag ätit strikt LCHF hela veckan. Hur har jag mått? Bättre än på länge. Kroppen känns lugn som i ett slags naturtillstånd. Magen gör sig aldrig påmind och jag känner mig pigg. Ingen sötsug har attackerat mig även om jag sysslar med självplågeri genom att titta på serier som Top chef- Just desserts och The great brittish bakeoff.

Hoppas vikten fortsätter neråt nu :) Inledde dagen med en rejäl bit brie till frukost.

Jag har bokat in ett spinningpass i eftermiddag! Jag upplever att jag har en bättre ork nu jämfört med tidigare så jag tänkte köra spinningen som ett test för att se hur det egentligen ligger till. Kommer jag orka pusha mig till höga pulsnivåer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Fredrik 20 oktober, 2011 at 09:58

    Grymt jobbat älskling!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.